söndag 28 november 2010

Lite nyheter

Ok det har inte varit mycket Arashi på bloggen. Jag vet, har haft mycket att göra. Men här är några nyheter. En del kan vara lite gamla, det finns inte så mycket nyheter just nu.
Den stora nyheten i veckan var Ohnos födelsedag. Har läst lite om hur fans runt om i världen har firat Riidas födelsedag. Några fans i Peru hade bakat en blå tårta med Ohnos porträtt på. En del har gjort speciella videor som de har lagt upp på internet. Själv satt jag och en kompis och kollade på våra favorit Arashi klipp.
Episod 4 av Ninos drama Freeter Ie o Kau ute och finns textat. Episod 5 och 6 finns också men är inte textade än.
Nya avsnitt av Aibas variety show Tensai! Shimura Doubutsuen finns ute och är textat.
Nya avsnitt av Arashi ni Shiyangare finns ute. Det finns ett klipp där Aiba äter mat och jag antar är det är stark mat, stackaren. Hans reaktion säger allt. Har personligen inte sett det än, men ska göra det så fort jag har tid. 
Den största nyheten är att Arashi ska vara värdar för Kouhaku. Detta är en stor händelse. Det var gäster där förra året och uppträdde. De ska representera det vita laget. Vet inte om de ska uppträda eller inte.
Det har kommit två nya Arashi reklamer. Den första är Juns HITACHI reklam där han gör reklam för luftkonditionering. Den andra är en reklam serie med Aiba och Ohno. De gör reklam för wii- sport resort.
Dessutom kommer 700 lyckliga fans att få se en privat screening av filmen Gantz. De kommer att få se filmen med skådespelarna. Men det är inte bara Arashi fans där. Det är Gantz- fans och fans till de andra skådespelarna. Önskar att man hade fåt vara där kan knappt vänta tills filmen kommer ut. Vem vill inte se Nino och Kenichi i sina tajta dräkter.
Det är också bekräftat att Aiba kommer att spela huvudrollen i dramat "Bartender". serien bygger på en manga med samma namn som skapades 2004. Mangan har gjorts som anime 2006. Bartendern är en serie om en begåvad bartender som använder sin begåvning för att lindra oro och lugna själar oroliga kunder. Det finns information om serien på wikipedia.  Serien kommer att sändas på TV Asahi i januari. Där tar Aiba den huvudrollen som Sasakura Ryuu.. Men den ska jag se när den kommer ut.
Här kommer också lite andra nyheter som inte har med Arashi att göra.
Ikuta Toma har visst en flickvän, men detta är ingen nyhet. Detta visste jag om sedan länge.
One Ok Rock ska ge ut en ny singel. Yatta, synd bara att man får vända till den 16 februari.
En liten nyhet som gör mig lite ledsen. Mizushima Hiro har slutat skådespela för att skriva böcker. Kommer att sakna honom. Min favorit karaktär med Hiro är som Nanba i Hana Kimi. Men han har gjort fler bra roller
Det blev lite väl mycket den här gången. Sov nu gått allesammans och imorn är det bara att ta nya tag. Lämna gärna en kommentar om jag har glömt någon nyhet eller om någon av informationen är fel. Skulle bli väldigt glad om ni bara hör av er om ni är ett svenskt Arashi- fan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar