måndag 7 februari 2011

Awww våra pojkar har slagit rekord igen

Usch då var det dags igen. Ännu en ny vecka har inget i kylskåpet och halva frukosten hamnade i diskhon. Ingen bra början på veckan och dugga i övermorn. Livet leker. Tänkte berätta lite kortfattade nyheter, allt som har hänt sedan början av året.

Det första är att Arashi ska sluta vara med i vissa tidningar, kommer inte ihåg vilka det var. De är som sagt väldigt gamla nyheter. Men kan inte förstå varför, kan det vara för att de har för mycket att göra? Inte för att det påverkar mig speciellt mycket.

Aibas bror ska gifta sig och en Kaibutsu- kun film är planerad i 3D. De har vunnit en massa priser igen, men inte lika mycket som förra året.

Som vanligt så har det kommit ut reklamfilmer, alla gör reklam för olika produkter och de gör gemensamt reklam för Android™ au och det finns väldigt många versioner av den hela 60 versioner.
Detta har gjort att de har försökt att sätta 3 världrekord. Det första för flest versioner av en reklam som har visats 8 h och 24 h på en station och för en produkt som har visats mest under ett 30 min program.
Kan ni tänka er att de fick alla 3 rekorden av Guinness.

Den kanske inte så överraskande nyheten är att det har sålts över 600,000 styck av deras konsert DVD efter bara en vecka. Detta gjorde att de slog sitt egna rekord ifrån förra gången. Detta gör den till den mest sålda musik-DVD som har sålts i Japan någonsin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar